OWN YOUR CAREER

START JE EIGEN BEDRIJF,
MÉT SALARIS


Je werkt met plezier in de arbeidsbemiddeling en boekt succes. Toch kriebelt het. Dit kun je ook zelf. Vrij zijn en eigen keuzes maken. De successen die je behaalt terugzien in je eigen inkomen. Je denkt wel eens na over je eigen bedrijf in de arbeidsbemiddeling.

Herkenbaar? Dan doen we jou een uniek aanbod. Start in loondienst je eigen recruitmentbureau bij Career Factory. Word klaargestoomd door ervaren ondernemers. Je volgt workshops en krijgt coaching-on-the-job. Zo ontwikkel je jouw ondernemerschap én groei je vakinhoudelijk in recruitment. Na een jaar krijg je de optie om verder te gaan als zelfstandig ondernemer bij Career Factory.

Risicoloos ondernemen, mét salaris

Coaching-on-the-job door ervaren ondernemers

Niet alleen, maar samen met andere professionals

 • kantoor
 • vergadering
 • eigen bedrijf

voor wie?

Je hebt ervaring in de werving & selectie, detacherings- of uitzendbranche. Je wilt zelf je eigen koers en succes kunnen bepalen. Je bent ambitieus, ondernemend en energiek. De dynamiek van het recruitmentvak past helemaal bij je en je bent oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig in wat mensen en bedrijven beweegt. Je bent een netwerker, weet mensen voor je te winnen en krijgt energie van het binnenhalen van opdrachten die je vervolgens succesvol weet in te vullen. 

 

meer weten?

Spreekt dit aanbod je aan en ben je benieuwd hoe wij jou helpen om een vliegende start te maken als ondernemer? Wat je daarin van ons mag verwachten en wat we van jou verwachten? Download dan hier de brochure en lees er meer over. 

LOVE YOUR WORK

Het startup concept is ontwikkeld door Career Factory. Wij richten ons op de bemiddeling van de nieuwe generatie hoogopgeleide professionals. Onze missie? Love your work. We willen bijdragen aan werk waar mensen gelukkig zijn. Waar professionals betekenisvol zijn, de ruimte krijgen, groeien, de juiste work/life balans vinden en plezier hebben. Goed voor talent, goed voor opdrachtgevers.

Wij zijn gevestigd in één van de meest inspirerende startuplocaties van ons land: B.Amsterdam

 

 

 

 

 

 

AAN JOU DE KEUZE

Herken jij jezelf in het profiel en heb je de ambitie om je eigen recruitmentbureau starten? Dan krijg je een mooie keuze:

 

Start direct als ondernemer

 • Kies voor vrijheid en flexibiliteit: Bepaal zelf je specialisme, je locatie, je klanten en deel zelf je tijd in
 • De inspanningen die je doet komen direct ten goede van je eigen inkomen.
 • Richt je enkel op sales & recruitment, alle backoffice en administratieve werkzaamheden regelt ons Service Center.
 • Maak gebruik van geavanceerde tools en instrumenten voor optimale recruitment- en salesprocessen 
 • Word onderdeel van een professionele organisatie én groeiende club collega-ondernemers, werk met elkaar samen en deel kennis
 • Profiteer van deskundig support & coaching van ervaren ondernemers en arbeidsmarktspecialisten vanuit het Service Center.
 • Groei als vakkundig recruitmentspecialist, ondernemer, inspirator en leider.

Start in het Startup Model

 • Een jaar lang werken aan je eigen recruitmentbureau
 • Een vliegende start en geen risico’s: je krijgt het eerste jaar salaris en hoeft zelf niks te investeren. Zo bouw je aan een stevige basis voordat je echt zelfstandig gaat ondernemen
 • Niet alleen, maar samen met een club mensen die hetzelfde doel hebben. Vier samen successen en leer van elkaar.
 • Coaching door ervaren ondernemers en senior recruiters, die jou helpen bij het behalen van je omzetdoel.
 • Je krijgt alle geavanceerde systemen en tools die je nodig hebt om op professionele wijze te recruiten en sales te kunnen doen
 • Jij richt je alleen op recruitment en sales, alle backoffice en administratieve rompslomp  regelt ons Service Center.
 • Na een jaar de keuze: Ga je zelfstandig verder? Dan neem je jouw opgebouwde omzet (plaatsingen) en het klantenportfolio dat je in je eerste jaar opbouwt mee!

 

Welk type ondernemer ben jij?

Heb jij de ondernemers-skills om succesvol te zijn? Met dit online assessment krijg je binnen 15 minuten een goed beeld van jouw ondernemers-skills. Maken we vervolgens kennis? Dan ontvang je een uitgebreid rapport waarin we samen de uitkomsten bespreken. 

Let's talk!

Heb jij de ambitie om je eigen recruitmentbureau te runnen en wil je meer weten over dit aanbod? Laat dan hier je gegevens achter of neem vrijblijvend contact met ons op. Merlijn Thunnissen vertelt je graag meer en is bereikbaar op +31 6 31 79 10 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je eerst meer lezen over de mogelijkheden? Download dan de brochure.

 

 

 

PART OF STAFFING ASSOCIATES

Career Factory is onderdeel van Staffing Associates, een van de snelst groeiende ondernemingen in de dienstverlening voor flexibele arbeid. Met merken als Carrière Uitzendbureau, HappyNurse Uitzendbureau en Thuiszorg, Career Factory en Staffing Direct realiseerden we in 2018 meer dan 140 miljoen euro omzet. Dagelijks zijn meer dan 5.000 mensen aan de slag voor honderden opdrachtgevers. Ondernemerschap staat centraal. Onze vestigingen worden gerund door zelfstandig ondernemers.  

MIS NIETS!

Wil je op de hoogte blijven van de mogelijkheden? Meld je dan aan voor onze updates. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden!